Prodej zemědělské stavby / pily, Kopřivnice - Lubina.

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK
Druh: provozní areály
Typ: prodej
Okres: Nový Jičín
Lokalita: Kopřivnice
PENB: G
Aktualizace: 09.04.2024 21:55
Číslo zakázky: 13344037
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 3230 m2
Postaveno z: cihla
Nabízíme k prodeji zemědělskou stavbu o zastavěné ploše 1 173 m2, která je v současné době z většiny využívána jako pila a výrobna palet a dřevěných briket s administrativním, skladovacím a sociálním zázemím, která se nachází v Kopřivnici - místní části Lubina. Ke stavbě náleží i okolní pozemky o celkové výměře 3 230 m2, které jsou využívány z většiny jako manipulační plocha.

Jedná se o zděnou jednopodlažní budovu obdélníkového tvaru s využitelným podkrovím, s plechovou střechou a přístřešky, původně využívanou jako kravín, která byla v minulosti upravena k potřebám provozu pily a výroby palet. Budova se skládá z několika výrobních a skladovacích částí a administrativního prostoru, část objektu je pronajatá jako dílna. Prostorné podkroví je v současné době využíváno pro skladování.

Velkým plusem je možnost objet celou stavbu nákladními vozy, pozemky nabízí dostatečný prostor pro manipulaci a logistiku výrobků a zboží. Za zmínku jistě stojí výborné dopravní napojení na dálnici a blízkost průmyslové zóny města Kopřivnice.

V případě zájmu je možné odkoupit mimo stavby i celou funkční firmu se zařízením a smluvními vztahy. Jedná se o investičně velmi zajímavou nabídku a v případě potřeby více informací neváhejte kontaktovat makléře Petra, který Vám sdělí více informací.
Realitní makléř:

Petr Podhajský, Ing.
tel: 420774980366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 114 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop