Prodej bytu 2+1, 58 m2 - ul. Družební, Kopřivnice

Cena: 2 390 000 Kč
Financování:na hypotéku za 10 293 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Nový Jičín
Lokalita: Kopřivnice
Ulice: Družební
PENB: C 95 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.06.2024 16:51
Číslo zakázky: 6606080
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Zastavěná plocha: 212 m2
Obytná plocha: 58 m2
Počet pater: 8
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Převod do osobního vlastnictví - Ano.

Nabízím vám příležitost ke koupi bytu, který splní všechny vaše sny o ideálním bydlení nebo skvělé investici.

Tento prosvětlený byt se nachází v malebném městě Kopřivnice, v klidné lokalitě obklopené zelení, kde si budete připadat jako v přírodě.

Byt je v družstevním vlastnictví, ale aktuálně probíhá převod do osobního vlastnictví. Již nyní můžete čerpat hypotéku na financování vašeho nového domova a to je velká výhoda. S celkovou plochou 60 m2 (byt 54 m2, prostorný balkón 4 m2, sklepní prostor 2 m2). V roce 2019 byly provedeny úpravy omítek, podlahy, odpadových armatur a částečně byla zrekonstruována elektroinstalace.

V bytě se nachází vybavená kuchyně s kuchyňskou linkou, elektrickou troubou značky Gorenje, plynovým sporákem a praktickým dřezem. Kuchyň je samostatná, což zajišťuje klid a soukromí při vaření a přípravě pokrmů.

Prostorný obývací pokoj je ideální pro setkání s rodinou a přáteli, s dostatkem místa na pracovní koutek, což oceníte zejména při práci z domova. Z obývacího pokoje je přístup na balkon s úchvatným výhledem do zeleně, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci.

Za obývákem se nachází neprůchozí ložnice, která poskytuje klid a soukromí, ideální pro ničím nerušený odpočinek.

Koupelna je oddělena od toalety, což zvyšuje komfort bydlení.

Prostorná vstupní chodba nabízí dostatek místa na uskladnění bot a kabátů, díky zabudovaným skříním se spoustou úložného prostoru. Celý byt je vybaven plovoucí podlahou, která dodává interiéru elegantní a čistý vzhled.

K bytu náleží také sklep, který poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění sportovního náčiní a dalšího vybavení. Dům je udržovaný, má čisté a světlé chodby.

V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako je dětské hřiště, Základní a mateřská škola (267m), obchod (99) (99m) a autobusová zastávka.

Město Kopřivnice je známé svou snadnou dostupností do přírody, s atraktivními lokalitami jako Červený kámen a Bílá hora s rozhlednou, které jsou ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Kopřivnice je rovněž významnou průmyslovou zónou, nabízející mnoho pracovních příležitostí.

Dopravní dostupnost je výborná – do Ostravy se dostanete autem za pouhých 30 minut, do Frýdku-Místku za 20 minut a na letiště Mošnov také za 20 minut.

Shrnutí mé nabídky je jednoznačně výzva pro rozhodnutí o koupi tohoto bytu:
- nízké měsíční náklady (úsporný energetický štítek)
- blízká dostupnost obchodu
- převod do osobního vlastnictví v procesu
- možnost výhodné hypotéky

Neváhejte, pro více informací nebo prohlídku bytu mi zavolejte ještě dnes.

Budu se na Vás těšit na prohlídce bytu.
Realitní makléř:

Jan Simper
tel: 725 293 729

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 68 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop