Prodej nadstandardního bytu 2+kk s šatnou, parkovacím stáním, zahradou a sklepem, 47 m2 - Bravantice u Ostravy

Cena: 3 390 000 Kč
Informace k ceně: V ceně je byt, sklep, podíl na zahradě a jedno par
Financování:na hypotéku za 14 600 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Nový Jičín
Lokalita: Bravantice
PENB: G
Aktualizace: 14.09.2024 10:10
Číslo zakázky: 6989670
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 47 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Bravantice u Ostravy, za mě skvělé místo k životu, k životu uprostřed přírody a navíc se všemi výhodami města. A právě zde se nachází toto výjimečné bydlení, které má opravdu hodně co nabídnout.

Tento byt v sobě spojuje moderní a funkční design se skvěle promyšleným dispozičním řešením a nabízí ideální kompromis mezi bydlením v městském bytě a rodinným domem na venkově. Celý byt je krásně prosvětlený a vzdušný a v letošním roce prošel nákladnou a rozsáhlou rekonstrukcí. Jistě oceníte takové vychytávky jako je podlahové topení, spoustu místa pro úložné prostory, samostatnou šatnu přímo v ložnici a mnoho dalšího.

Byt se nachází v zatepleném domě o pouhých pěti bytových jednotkách. Jako bonus máte k dispozici své vlastní parkovací stání přímo u domu, opravdu prostorný sklep a podíl na krásné zahradě za domem, která je jako stvořená pro odpočinek. Navíc je zde možnost přikoupit si garáž přímo v domě.

Lokalita Bravantice u Ostravy nabízí klidné a přátelské prostředí s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti se nachází obchody, restaurace, školy a veřejná doprava. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v blízkosti přírody, avšak stále chtějí být v blízkosti města. Pokud se vám tedy zasteskne po skutečném ruchu velkoměsta, stále je tu blízká Ostrava, do které zvládnete dojet za 10 minut po dálnici.

Zaujalo vás bydlení v Bravanticích a rádi byste vše viděli na vlastní oči? Buďte mezi prvními zájemci a zavolejte. Ráda vám zodpovím vaše dotazy a budu se na vás těšit na společné prohlídce.
Realitní makléř:

Blanka Bilková
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 22 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop